Top
Landschap project

OPROEP: doe je mee met mijn nieuwe project?

De korte versie van mijn vraag: heb je een mooie, zelfgemaakte foto van een landschap die voor mij als inspiratiebron kan dienen? Stuur hem samen met een toelichting (de locatie en de betekenis die die plek voor jou heeft) naar mij op! Ik gebruik hem graag als startpunt voor een collage.

 

De uitgebreide versie: de afgelopen weken ben ik bezig geweest met het maken van een aantal landschapscollages op klein formaat (15 x 15 cm). Ik wil dit uitbouwen tot een serie. Ik kan natuurlijk mijn eigen foto’s blijven gebruiken, maar ik vind het veel inspirerender om verrast te worden door jouw foto en verhaal!

 

Welk landschap is voor jou speciaal? Is dat het uitzicht dat je tegenkwam tijdens een vakantiereis, in de zon of in de sneeuw? De ruige zee of indrukwekkende luchten tijdens een zeiltocht? Of de weilanden waar je elke dag doorheen fietst op weg naar je werk?

 

Ik zou het geweldig vinden om een foto van je te ontvangen van dat landschap (alleen natuur dus, geen gebouwen of mensen). Ik hoor daarnaast graag je verhaal: waar is de foto gemaakt en welke herinnering heb je aan deze plek? Waarom heb je deze specifieke foto gekozen?

 

Stuur je foto en toelichting of via mail (ivankrieken@outlook.com) naar me op, of stuur hem via Facebook. De foto gebruik ik als een inspiratiebron voor een collage. Geen letterlijke weergave dus, maar een startpunt, zoals de foto in deze post.

 

Een kleine disclaimer:

  • Ik heb geen idee hoeveel mensen gaan reageren, dus ik kan niet 100% garanderen dat ik je foto ook gebruik. Bij veel inzendingen maak ik zelf een keuze
  • Met het opsturen van de foto geef je mij toestemming om de foto en je verhaal als inspiratiebron te gebruiken. Stuur dus alleen een foto op die je zelf gemaakt hebt.
  • Als ik je foto gebruik, is het eindresultaat (de collage en het – eventueel geredigeerde – verhaal erbij) te zien op mijn facebookpagina en op mijn blog.
  • De collage zelf blijft mijn eigendom.

Ik hoop dat je wilt bijdragen aan mijn project!

 

Nieuwsgierig naar de resultaten tot nu toe? Bekijk deze hier, hier en hier!

 

 

 

No Comments

Post a Comment